Topic-icon Preview function for forum doesn't work correctly.

More
01 Nov 2013 15:07 - 01 Nov 2013 15:08 #18049 by M4N!4C
M4N!4C created the topic: Preview function for forum doesn't work correctly.
Hello everybody,

currently the preview function for forum doesn't work correctly. :-(

Am I the only one or do you have similar problems?

I already tested Opera (Version 12.17), Firefox (V. 25.0) and Google Chrome (V. 30.0) with same result. The preview window stays empty.
The following user(s) said Thank You: Ghost__

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Nov 2013 00:16 #18077 by KYFHO
KYFHO replied.
Yup, same problem. Italics does work for me either.
The following user(s) said Thank You: Ghost__

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Nov 2013 09:43 #18084 by doitux
doitux replied.
We use the recent version 3.0.3 of this forum component for joomla. You could help to get this fixed when you report the issue here: http://www.kunena.org/forum/kunena-3-0-support

Thx!

best regards
File Attachment:
The following user(s) said Thank You: Ghost__

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Champions of

PokerTH - live

The PokerTH spectator tool.

Member Login

 advert
NOTE! This site uses cookies and similar technologies.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information

We use cookies to personalize content and ads to offer features for social media and analyze the number of hits on our website. We also provide information about your use of our website to our partner for social media, advertising and analysis on.
http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/